Hej!
Karin heter jag och jag är glad att du hittat hit. Jag bor i Göteborg men också en hel del i min van. Mitt fotograferande är egentligen mest ett sätt att få upptäcka nya vänner och att upptäcka nytt i gamla vänner för det är mest det jag drivs av. Jag tycker det är oerhört utmanande att fotografera människor och kanske är det därför jag gillar det mest -finns alltid mer att upptäcka och lära.
 Älskar äventyr och att förmedla dessa med en verklighetsnära känsla och inspireras av det enkla, lekfulla och genuina. Jag tycker om att låta andra se samma sak som jag men gläds nog ännu mer av känslan att skapa något som egentligen redan finns tillsammans med andra. En porträttfotografering för mig är ett samarbete mellan mig och personen jag fotograferar och jag ser det som något vi tillsammans plockar fram och förmedlar.

Tar uppdrag inom porträtt, bröllop, familj, företag och ja, bolla gärna din idé med mig. Vill du att jag hänger med hem till dig och dokumenterar det, till synes, vanliga och vardagliga, så gör jag väldigt gärna detta, eller om du tänker gifta dig i skogen i Finland hänger jag gärna med!  

Hör av dig med frågor, beställningar, idéer eller feedback på mejl så återkommer jag inom kort!
Mejla även för aktuellt prisförslag.
karinviktoriah@gmail.com